måndag, september 23, 2013

Karusell Grell

Har ni lust att följa den svenska trebarnsfamiljen Grells (inklusive hunden Divas) öden och äventyr i Stellenbosch under den kommande sommarsäsongen i Sydafrika? I slutet av augusti flyttade de ner till våra trakter i Sydafrika för ett spännande äventyr för hela familjen i nio månader. Alla tre barnen ska gå i skola, allt från primary school till universitet, och föräldrarna ser fram emot att vara lediga förutom att "curla barnen och oss själva".

Redan hösten 2011 togs beslutet, så förberedelserna har tagit lång tid och även inkluderat en rekognosceringstur till Kapstaden med omnejd i julas. Villan i västra Sverige är nu uthyrd, och efter en inledande smekmånad hos våra goda vänner Peter och Kattis Stigsson på deras fina The Beautiful South har de nu flyttat in i ett eget hyrt hem i Stellenbosch.

Mamma Marie Grell är en bra och MYCKET underhållande skribent (himmel, va' vi var skrattat åt klippningen av Diva dagen innan avresan, och inlägget 17 aug om Grell AB!!) och skriver flitigt en klart läsvärd blogg om familjens öden och äventyr. HÄR hittar ni den.
Vi utlovar väldigt trevlig läsning!
Diva (innan snaggningen!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar